PRIRODNA RJEŠENJA ZA KVALITETU PITKE VODE

UV sterilizacija je rješenje za kvalitetu zraka i vode.

UV sterilizatori su pouzdano rješenje  za rješenje bakterija i virusa u vodi. Kao nova tehnologija, izbacuje starinsku tehnologiju kloriranja koja je za nove standarde, neprihvatljiva. Preporučamo je za sve vlasnike bunarskih voda, spremnika kišnice i ostalih izvora pitke vode koji nisu pod nadzorom zavoda za Javno Zdrastvo.

U kombinaciji s filterima aktivnog ugljena ( i naravno Calmag uređajima) dobije se  vrlo kvalitetna voda , bez klora, a s pouzdanim rješenjem za  bakterije.

Održavanje se  svodi  samo na jednostavnu izmjenu UV lampe. Po  garanciji  proizvođača  UV lampi, vijek trajanja je minimalno  5.000 sati ali traju ( kao i sve druge lampa) znatno duže.

U na našoj ponudi su dva tipa UV sterilizatora i to:

  1. Calmag UV Be
  2. Calmag UV Ch

Calmag UV sterilizatori nude se kao modeli  od 2100 snage od 25W  do 100W, ovisi o količini vode, tipu cirkulacije vode ( otvoreni protok, recirkulacija) te o tipu objekta u kojem se sterilizira voda( obiteljske kuće, bazeni , proizvodnja, farmaceutska industrija i ostalo).

Za obiteljske kuće preporuča se model s 25 i 40W i do sada se pokazao dostatnim. Rezervne lampe imamo uvijek na raspolaganju.

Ovo je model Calmag UV BE koji je smješten u formu kućišta filtera  i vrlo je jednostavan za montažu s ostalom filterskom tehnikom

Ovo je klasićan model protustrujnog Calmag UV Ch sterilizatora od inox materijala