Nova serija Calmag  uređaja 1/2" do 2" 

 

za zgrade grupna

   Neki od modela Calmag Extra 

 

Calmag za perilice 

           Calmag od bronce

 

Calmag za ormariće                                                                                                                                         

Calmag za vanjsku montažu                               

Calmag INOX

Calmag KIT 1"

Calmag KIT u veličinama od 1" do 2" nudimo komplete s kompletnim priborom za montažu i održavanje.

Osnovna razlika  je da su KIT kompleti s Atlas filterima ( klasični filterski ulošci) ili s Cintropur mrežicama koji imaju drugačiji sustav filtriranja.

Svaki KIT komplet obavezno ima dva filtere ( duplex sustav) jer je filtriranje kvalitetnije što je više filtera i lakše je njihovo održavanje.

Ono što je manje poznato potrošačima, to je da je pitka voda iz vodovoda kvalitetnija , te da za njeno filtriranje preporučamo upotrebu 5 i 1 mikronskog uloška.Treba voditi računa da za taj režim filtriranja nisu pogodni svi ulošci. Jeftiniji koji se mogu naći na tržišti, ne osiguravaju dovoljan protok. Mi smo testirali Cintropur i Atlas uloške i rezultati su vrlo dobri,

Za vlastite bušotine, potrebno je grublje filtriranje, ovosno o stanju kvalitete vode iz bušotine.Voda iz bušotine traži uložak od aktivnog ugljena, zbog potrebe eliminiranja jednog dijela bakterija u vodi.

Za sve vrste filtriranja, potrebno je održavanje i mijenjanje filterskih uložaka, prosječno svakih 6 mjeseci, a ako su dva filtera onda je izmjena rijeđa.

             Calmag KIT ako se montira u podrumu kuće, može biti instaliran kompaktno u metalni ormarić s prozirnim plexiglas vratašcima. Takva kompaktna izvedba je 1.500,00 kn skuplja.

Calmag  za zaštitu od kamenca  je  priča  o proizvodu  i   igri  s  dvije  do  sada,  nedovoljno  istražene kategorije:

  • Voda
  • Magnetizam

Više  od   25  godina istraživanja i strpljivog  rada  s  raznim  tehnologijama  materijala, ali  i raznim  tehnologijama  materijala  magneta.

Danas  se  Calmag standardno  proizvodi  od  vrlo  kvalitetnog  PPR-a, bronce i inoxa u  raznim dimenzijama. Upotrebljavaju se u vodovodnoj  i  tehnici  grijanja. Proizvodi se i od  drugih  materijala  po  narudžbi kupaca (lijevano  željezo)

Za  masovnu  prodaju i  pojedinačnu  upotrebu  po   uređaju  kojeg  želimo  zaštititi od  kamenca, razvila se  jedna  nova  grupa Calmag  uređaja.  Primjena  im  je  individualna  za  svaki  uređaj  posebno. Trenutno  imamo  za prodaju  model  Calmag  za perilice i Calmag za bojlere( bronca).

Pored  prikazanih modela za zaštitu od kamenca,  imamo  razvijenu kategoriju uređaja Calmag Extra .Ti  modeli služe  za  velike  poslovne  objekte  gdje  postoje  kombinirani  sustavi  grijanja, hlađenja i  potrošne  tople  vode.  Calmag Extra  ponude  dajemo  po  izvidu  stanja  objekta  i  posebnoj  ponudi.

Standardni modeli  su  prikazani  na  slici " Nova  serija  Calmag  uređaja"  i  imamo  ih  u  ponudi  od  1/2"  do  2".

Serija Calmag Br ( bronca) je novi proizvod. Primjena bronce u vodovodnoj tehnici u razvijenom svijetu je prioritet. U Njemačkoj je ona pravilo.

Bronca , zbog visokog sadržaja bakra, koji je kompatibilan za magnetizam, daje maksimum u efikasnosti djelovanja magnetizma na vodu.

Izaberite  veličinu  koju trebate  u našoj Trgovini, a ostale modele  zadražite ponudu.