PRIRODNA RJEŠENJA ZA KVALITETU PITKE VODE

UV sterilizacija je rješenje za kvalitetu zraka i vode.

UV sterilizatori su pouzdano rješenje  za rješenje bakterija u vodi. Kao nova tehnologija, izbacuje starinsku tehnologiju kloriranja koja je za nove standarde, neprihvatljiva. Preporučamo je za sve vlasnike bunarskih voda, spremnika kišnice i ostalih izvora pitke vode koji nisu pod nadzorom zavoda za Javno Zdrastvo.

U kombinaciji s filterima aktivnog ugljena ( i naravno Calmag uređajima) dobije se  vrlo kvalitetna voda , bez klora, a s pouzdanim rješenjem za  bakterije.

Održavanje se  svodi  samo na jednostavnu izmjenu UV lampe. Po  garanciji  proizvođaća  UV lampi, vijek trajanja je minimalno  5.000 sati ali traju ( kao i sve druge lampa) znatno duže.

U na našoj ponudi su dva tipa UV sterilizatora i to:

  1. Calmag UV Be
  2. Calmag UV Ch

 

  1.Ovo je model Calmag UV BE koji je smješten u formu kućišta filtera  i vrlo je jednostavan za montažu s ostalom filterskom tehnikom Rezervna UV lampa

2. Ovo je klasićan model protustrujnog Calmag UV Ch sterilizatora od inox materijala

                                                                         Calmag UV sterilizatori nude se kao modeli  od 2100 snage od 25W  do 100W, ovisi o količini vode, tipu cirkulacije vode ( otvoreni protok, recirkulacija) te o tipu objekta u kojem se sterilizira voda( obiteljske kuće, bazeni , proizvodnja, farmaceutska industrija i ostalo).
Video embed code not specified.
×